Digiteyes kunskap

Följ vår blogg

Lär känna din kund och få fler möten

Om du verkligen vill öka dina möjligheter för att boka in fler relevanta möten så ta dig tid att förstå dina kunder. Gör det till en vana att visa intresse för dem och glöm inte att ha roligt på vägen.

Konsten att lyckas med dina säljsamtal

De mest framgångsrika säljarna vet att goda säljresultat inte uppstår av en slump, tvärtom är de resultatet av genomtänkta säljstrategier där kundupplevelsen ligger i fokus.

Varför er standardiserade säljprocess behöver anpassas

När er försäljning är tillräckligt kundcentrerad kan ni sälja, coacha och prognostisera på bästa tänkbara sätt. Men de bästa säljorganisationerna har insett att en standardiserad säljprocess inte fångar hela bilden.

Vad du som VD behöver veta om Social Selling

Du som VD borde driva frågan framåt om att digitalisera ert arbetssätt och att ligga i framkant. En viktig komponent är Social Selling som hela företaget drar fördel av. Var med i utvecklingen.

Varför ni ska jobba med Social Selling 2018

Social Selling är ett hett koncept som rent konkret medför att prospekts influeras tidigt via digitalt relationsbyggande. Det är enkelt och effektivt. Och det är dags att du som säljare anpassar dig till den moderna B2B-köparen.