Jobba med oss

När vi drog igång Digiteyes i mars 2017 var vårt syfte att bli den solklara partnern för de företag som vill implementera Social Selling i sin verksamhet. Ett år senare har vi hjälpt ett stort antal kunder och hundratals säljare.

VÅRA KUNDER ÄR

 

De företag vi arbetar med är nyfikna på framtiden och vill utvecklas i takt med, eller snabbare än sina kunder. En underliggande drivkraft är som oftast att förstå vad som händer på marknaden och att få hjälp att digitalisera processer och beteenden. För oss ligger alltid affärsnyttan till grund för allt vi gör.

VÅRA KUNDER FÅR

 

Av oss får våra kunder vår samlade erfarenhet. Tillsammans har vi 5 års erfarenhet hos Linkedin och många år inom B2B-försäljning. Efter att ha arbetat i en av världens mest moderna säljorganisationer och med kunder som Google, Salesforce och Xerox har vi en unik ställning på den nordiska marknaden. Vi är de enda som konsultar och utbildar i Linkedin, som faktiskt har arbetat där. Tack vare vårt nästan löjliga intresse för försäljning och marknadsföring med processer, tekniker och digitala plattformar, ska varje möte med oss vara inspirerande och lärorikt.

 

Välkommen att höra av dig om du vill lära dig - tillsammans med oss.